+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Брендови кои ги увезуваме

Традиционално соработуваме со повеќе светски реномирани фабрики за производство на медицинска опрема и секогаш се обидуваме да го направиме достапно во Македонија она што е најактуелно и најбарано на светскиот пазар. Веледрогеријата КМ - Марјан дооел / КМ Медикал е ексклузивен овластен увозник и дистрибутер за компаниите: BOKANG, Elettroplastica, Tianjin, Empecs Medical, ibp, Welch Allyn (Spiedel Keller), efbe – schott, Genexel Medical, ETV (AEG), Grunluft, Jumper, Greatcare, PARI, Kare Medical, Spectra, Xannox и други.

Минатото за традиција - квалитет за иднина!

Увоз на медицинска опрема за домашна и професионална употреба

Кон производите Контакт