+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Истакнати производи

Кон производите

ЗА НАС

Веледрогеријата КМ – Марјан дооел Скопје ( КМ Медикал) е семејна компанија, една од првите веледрогерии во Македонија, основана во 1993 година.

Традиционално соработуваме со повеќе светски реномирани фабрики за производство на медицинска опрема и секогаш се обидуваме да го направиме достапно во Македонија она што е најактуелно и најбарано на светскиот пазар.

Веќе 30 години, клиентите претставуваат приоритет во нашето работење. Нашето мото е: Минатото за традиција - квалитет за иднина

За нас

Минатото за традиција - квалитет за иднина!

Увоз на медицинска опрема за домашна и професионална употреба

Кон производите Контакт

Брендови кои ги увезуваме