+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Дигитален топломер со еластичен врв БК 4303

250.0
250,00 ден
  • аларм за висока температура
  • меморија на последното мерење
  • автоматско исклучување
  • време на мерење: 60 секунди
  • гаранција 12 месеци

Опис на производ