+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Инхалатор А610

2300.0
2.300,00 ден

- јачина: 2,5 бари

- сетот содржи:

- маска за деца х1

- маска за возрасни х1

- резервоар за лек х 1

- црево за поврзување х 1

- назален дел х 1

- дел за уста х 1

  • Земја на потекло: Италија
  • Гаранција : 1 година

Опис на производ