+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Стетоскоп БК 3007 мастер

1500.0
1.500,00 ден

- мастер – со челична глава

- дуплекс

- додатоци

- специјална кутија

- боја црна

Опис на производ