+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Термофор

180.0
180,00 ден

-Термофорот е изработен од природна гума што овозможува долготрајна употреба.

-Безбеден за употреба.

-Со пластичен затворач на навртување.

-Се користи со топла и ладна вода

-Се користи за ублажување на грчеви кај бебиња/деца/возрасни , ублажување на менструални болки, за регулирање на телесна температура, при повреди, отоци, модрици, главоболки и др.

- Волумен 1200мл

 

Опис на производ