+389 2 3111 831 - СЕРВИС +389 2 322 3786

Стетоскоп Littman Classic III

9000.0
9.000,00 ден
  • дуплекс
  • Classic III
  • боја: црна
  • пред да го нарачате овој производ, Ве молиме прво да не контактирате на тел. 02/ 3223 786 (понеделник - петок 08.30 - 16.30) или пратете меил на нашата емаил адреса

Опис на производ